fbpx

Înscrieri timpurii în Mamaia

A inceput programul Inscrieri Timpurii la Mamaia. Multe hoteluri din statiunea Mamaia s-au inscris la acest program printre care si hotelul Parc. Perioada înscrierilor timpurii in mod normal este aceasta : 07.02-15.04.2024. Puteti rezerva online pachetele turistice la cele mai avantajoase tarife cu reduceri de pana la 40%.

Vacanta ta la mare, in statiunea Mamaia, poate fi avantajoasa si in plan financiar daca ai grija sa aranjezi totul din timp. Orice oferta de care vrei sa beneficiezi este cu atat mai avantajoasa in plan financiar, cu cat este facuta mai devreme. Vacanta de vara este cea mai asteptata vacanta din intregul an, caci ea ne ofera mereu relaxarea si distractia de care nu avem parte in alte luni ale anului.

La vacanta de vara visam cu multe luni inainte debutului sezonului estival, caci ea este cea mai asteptata perioada de relaxare din decursul unui an intreg. Diversele targuri de turism organizate iarna si primavara, in principal, ofera foarte multe posibiliati de petrecere a vacantei la malul marii, in Romania. Soarele generos, nisipul fin si posibilitatile de distractie de pe litoral sunt toate argumente solide pentru a alege litoralul romanesc pentru concediul tau.

Tot mai multi romani sunt interesati de achizitionarea unor pachete turistice avantajoase in plan financiar. Prin intermediul programului de inscrieri timpurii, hotelurile isi asigura inca din perioada de iarna-primavara un grad bun de ocupare pentru sezonul estival si nu numai. Statiunea Mamaia este mereu preferata turistilor, locurile de cazare aici fiind cu atat mai greu de gasit, cu cat se apropie debutul sezonului estival.

Ofertele disponibile in cadrul programului de inscrieri timpurii sunt alese in pricipal de familii cu copii minori. Surprizele de care au parte aici sunt numeroase, numeroasele festivaluri, evenimente si petreceri de care turistii au parte pe litoralul romanesc asigurand oricui un concediu sau o vacanta pe masura asteptarilor.

Printre ele se numara Ziua Marinei, Festivalul Antic Tomis, prezentarile de moda si carnavalul din Mamaia. Cei care fac plata integrala pentru zilele de cazare rezervate prin acest program de inscrieri timpurii pot beneficia de cele mai mari reduceri. Competitia statiunilor de pe litoralul romanesc cu cele straine din Bulgaria, Grecia si Turcia este tot mai acerba, totul rezultand in servicii de o calitate tot mai buna si in preturi mai scazute datorita concurentei benefice.

Un alt avantaj al unei vacante rezervate din timp este dat de faptul ca astfel iti poti face planuri detaliate legate de ceea ce vei face in vacanta ta de vara. Iti poti alcatui un traseu de la care sa nu te abati, cu vizite la cele mai importante obiective turistice din imediata apropiere a litoralului romanesc. Preturile foarte bune obtinute prin programul de inscrieri timpurii (denumit si Early Booking) permit oricui sa isi rezerve o vacanta de vis la malul Marii Negre, chiar daca nu dispune de fonduri generoase.

Scroll to Top