fbpx

Sky Apartment

Eleganță la înalțime

       Sky Apartment with Sea View

       Sky Apartment, situat la etajul 13 al hotelului Parc, reprezintă definiția luxului și confortului, oferind o priveliște impresionantă asupra stațiunii Mamaia. Renovat în întregime în anul 2022, acest apartament îmbină stilul sofisticat cu funcționalitatea, creând un spațiu ideal pentru o escapadă memorabilă pe litoral.

       Interiorul apartamentului este o adevărată operă de artă, unde elementele din lemn masiv riflat se armonizează perfect cu textilele de catifea în nuanțe elegante de albastru marin. Dormitorul oferă o oază de liniște și relaxare, în timp ce living room-ul spațios dotat cu o canapea extensibilă, este locul ideal pentru a vă bucura de momente de calitate alături de cei dragi. Baia, renovată cu un simț desăvârșit pentru stil, prezintă accesorii aurii și o cabină de duș încăpătoare, adăugând un plus de eleganță și rafinament.

       Dotările apartamentului sunt gândite să satisfacă cele mai înalte standarde de confort și comoditate. Aerul condiționat asigură o temperatură plăcută în orice anotimp, televizorul și telefonul mențin legătura cu lumea exterioară, iar seiful garantează siguranța obiectelor personale de valoare. Mini-barul, uscătorul de păr și cabina de duș completează lista de facilități premium, în timp ce biroul oferă spațiul perfect pentru momente de lucru sau planificare.

        

       Alegeți perioada sejurului dorit:

        

       Balconul privat al apartamentului este un veritabil balcon al cerului, de unde puteți admira cea mai frumoasă priveliște asupra stațiunii Mamaia. Datorită amplasării excepționale a hotelului, pe plaja, la începutul stațiunii, în partea de sud, și a înălțimii sale, vă puteți bucura de panorame spectaculoase și momente de neuitat, cu marea la picioare.

       Sky Apartment este mai mult decât un loc de cazare; este o destinație în sine, promițând o experiență unică, într-un cadru de neegalat, pentru cei care caută rafinament, confort și priveliști de vis.

       În concluzie, Sky Double Room reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux, confort și o priveliște impresionantă, toate reunite într-un spațiu elegant și bine gândit.

       Room Facilities

       Services of the Double Deluxe Spa View Room

       Punctele forte ale acestei camere

       Hotel Services

       Alte Camere

       Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

       Camere luminoase, situate la etajele 5-12

       Cameră cu două paturi separate, dar împreună

       O suită cu un design rafinat și vedere frontală la mare

       Derulați până sus