Vista Double Room

Rafinament pe malul mării

      Vista Double Room

      Recent renovate în anul 2024, camerele Vista Double Room reflectă un nivel superior de rafinament și confort. Designul interior este o combinație armonioasă de modernitate și căldură, unde elementele din lemn masiv riflat se întrepătrund elegant cu textilele fine din catifea, în nuanțe adânci de albastru marin. Această paletă de culori și materiale a fost aleasă cu grijă pentru a crea o atmosferă de liniște și relaxare, completând perfect priveliștea uluitoare oferită de fiecare cameră.

      Fiecare cameră oferă aer condiționat pentru zilele calde de vară și încălzire centralizată pentru nopțile reci de iarnă, asigurând confortul dumneavoastră în orice sezon. Biroul practic vă permite să vă organizați eficient, iar TV-ul de 80 cm este perfect pentru momente de relaxare. Telefonul, uscătorul de păr, cada și dușul sunt la dispoziția oaspeților, adăugând un plus de comoditate șederii dumneavoastră.

      Această renovare minuțioasă subliniază angajamentul hotelului Parc față de confortul și satisfacția oaspeților, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la o experiență memorabilă pe litoral. Astfel, fiecare moment petrecut în Vista Double Room este nu doar un simplu sejur, ci o escapadă de lux în inima vibrantă a stațiunii Mamaia.

       

      Alegeți perioada sejurului dorit:

       

      Designul interior este un amestec armonios de lemn masiv riflat și textile de catifea în nuanțe profunde de albastru marin, creând un ambient cald și primitor. Băile, renovate într-un stil elegant, sunt dotate cu accesorii aurii și cabine de duș încăpătoare, adăugând un plus de rafinament întregii experiențe.

      Camerele sunt echipate cu facilități de top pentru a vă asigura confortul și comoditatea. Aerul condiționat menține o temperatură plăcută, indiferent de sezon, în timp ce televizorul, telefonul și seiful adaugă un plus de funcționalitate și securitate șederii dumneavoastră. Mini-barul, uscătorul de păr și cabina de duș sunt gândite să satisfacă cele mai exigente nevoi, iar biroul oferă spațiul ideal pentru momente de lucru sau contemplare.

      Room Facilities

      Services of the Double Deluxe Spa View Room

      Punctele forte ale acestei camere

      Hotel Services

      Alte Camere

      Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

      Camere luminoase, situate la etajele 5-12

      Cameră cu două paturi separate, dar împreună

      O suită cu un design rafinat și vedere frontală la mare

      Derulați până sus