Superior Twin Room

Eleganță la înalțime

       Superior Twin Room

       Renovate cu atenție în 2018, camerele noastre twin vă întâmpină cu un decor rafinat și o atmosferă caldă, promițând o ședere de neuitat la malul mării. Fiecare cameră este concepută pentru a oferi spațiu generos pentru familii, fiind echipată cu două paturi de o persoană și posibilitatea adăugării unui pat suplimentar pentru copii, ideal pentru cazarea a doi adulți și a unui copil.

       Situată la etajele superioare ale Hotelului Parc (etajele 5-12), camera dumneavoastră beneficiază de un balcon privat de unde puteți admira priveliștea liniștitoare, fie că este vorba de o vedere frontală sau parțială către marea azurie.

       Dotările moderne vă asigură tot confortul necesar: minibar, telefon, televizor LCD pentru momentele de relaxare, acces gratuit la internet wireless disponibil în întregul complex, și o priză de internet de mare viteză în cameră pentru nevoile dumneavoastră digitale. Aerul condiționat vă permite să ajustați temperatura după preferințe, iar biroul și cele două fotolii oferă spațiu perfect pentru lectură sau planificarea activităților zilnice.

       Fiecare detaliu este gândit pentru confortul dumneavoastră, inclusiv un uscător de păr în baie și facilități de călcat la cerere. Pentru cei interesați, hotelul oferă servicii de spălătorie și călcat, asigurându-vă că veți arăta impecabil în orice moment al șederii.

       La Hotelul Parc din Mamaia, fiecare moment este o amintire prețioasă. Vă invităm să experimentați ospitalitatea noastră de excepție și să vă bucurați de fiecare clipă petrecută în această oază de confort și stil.

       Alegeți perioada sejurului dorit:

        

       Room Facilities

       Services of the Double Deluxe Spa View Room

       Punctele forte ale acestei camere

       Hotel Services

       Alte Camere

       Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

       Camere luminoase, situate la etajele 5-12

       Cameră cu două paturi separate, dar împreună

       O suită cu un design rafinat și vedere frontală la mare

       Derulați până sus