Sea View Suite

Eleganță la înalțime

       Sea View Suite cu vedere la mare

       Apartamentele Sea View Suite din hotelul Parc reprezintă apogeul eleganței și confortului, oferind o experiență de cazare de neuitat cu vedere frontală la marea întinsă. Mobilierul alb, pur și sofisticat, este completat armonios de mocheta gri și textilele cu motive moderne în culori cu dungi, creând un ambient luxos și primitor.

       Fiecare apartament este conceput pentru a maximiza confortul și relaxarea. Dormitorul cu pat matrimonial este un sanctuar de liniște, ideal pentru odihnă și revitalizare, în timp ce living room-ul cu canapea extensibilă oferă un spațiu generos pentru relaxare și socializare. Baia, dotată cu cada și duș, promite momente de răsfăț și relaxare, completând experiența de cazare la cele mai înalte standarde.

       Apartamentele sunt echipate cu facilități moderne care asigură confortul în orice sezon. Aerul condiționat menține o atmosferă răcoroasă și plăcută în zilele calde de vară, iar sistemul de încălzire centralizată aduce căldura necesară în serile reci de iarnă. Televizorul, telefonul și seiful adaugă un plus de comoditate și siguranță, în timp ce mini-barul, uscătorul de păr și combinația de cadă și duș oferă toate elementele necesare pentru o ședere confortabilă și relaxantă.

        

        

       Alegeți perioada sejurului dorit:

        

       Balconul privat al apartamentului este un veritabil balcon al cerului, de unde puteți admira cea mai frumoasă priveliște asupra stațiunii Mamaia. Datorită amplasării excepționale a hotelului, pe plaja, la începutul stațiunii, în partea de sud, și a înălțimii sale, vă puteți bucura de panorame spectaculoase și momente de neuitat, cu marea la picioare.

       Sky Apartment este mai mult decât un loc de cazare; este o destinație în sine, promițând o experiență unică, într-un cadru de neegalat, pentru cei care caută rafinament, confort și priveliști de vis.

       În concluzie, Sky Double Room reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux, confort și o priveliște impresionantă, toate reunite într-un spațiu elegant și bine gândit.

       Room Facilities

       Services of the Double Deluxe Spa View Room

       Punctele forte ale acestei camere

       Hotel Services

       Alte Camere

       Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

       Camere luminoase, situate la etajele 5-12

       Cameră cu două paturi separate, dar împreună

       Un Apartament cu un design rafinat și vedere frontală la mare

       Derulați până sus