fbpx

Sky View Bar

Exquisite bar experience

   Exquisite bar experience

   Descoperă Sky View Bar, perla ascunsă a Hotelului Parc din inima stațiunii Mamaia, aflat la invidiabilul etaj 14. Acest spațiu exclusivist îți promite nu doar o băutură, ci o experiență memorabilă, o călătorie senzorială unde gustul rafinat al cocktailurilor se îmbină armonios cu muzica selectă, creând momente unice. De pe terasa generoasă de la etajul 15, deschisă zilnic de la ora 14:00 până la plecarea ultimului oaspete, vei fi martorul unei priveliști care îți taie respirația, la 50 de metri înălțime, oferind o panoramă spectaculoasă asupra Mării Negre și a orizontului nesfârșit.

   Sky View Bar nu este doar un bar, este o destinație în sine, un loc unde fiecare vizită devine o amintire prețioasă. Este un punct de întâlnire pentru iubitorii de frumos, pentru cei ce caută să îmbine relaxarea cu luxul discret și serviciile impecabile. Aici, la Hotelul Parc, ospitalitatea, profesionalismul și dedicația echipei noastre se alătură pentru a crea o atmosferă în care fiecare detaliu este gândit pentru confortul și plăcerea ta.

   Te invităm să faci din Sky View Bar un punct esențial pe itinerariul tău în Mamaia, să te bucuri de experiența înălțătoare pe care ți-o oferă și să creezi amintiri care vor dăinui mult timp după plecare. Fie că ești oaspete al hotelului sau doar un vizitator, Sky View Bar te așteaptă să descoperi esența adevăratei ospitalități și să te bucuri de un peisaj care îți va încânta privirea și îți va rămâne în inimă.

   Sky View Bar opening times

   50lei

   Porn Star Martini

   50lei

   Mojito

   50lei

   Aperol Spritz

   50lei

   Tropical Sunshine

   50lei

   Aperol Spritz

   50lei

   Strawberry Frozen Margarita

   50lei

   Pina Colada

   50lei

   Yellow Submarine

   50lei

   Grapefruit Gin Tonic

   50lei

   Oasis

   of the Seas

   50lei

   Campari Orange

   50lei

   Campari Soda

   Derulați până sus