Plaja Mamaia

Nisip super fin, la o distanță de numai 100m de la hotel până la firul apei

  Amplasat pe plaja stațiunii Mamaia, hotelul nostru oferă șezlonguri gratuite în zona special amenajată pentru clienții noștri.
  Plaja noastră are dimensiuni normale, de numai 130m, până la firul apei, aceleași dimensiuni pe care le-a avut și anii trecuti, ea nefiind prelungită prin proiectul European de mărire a plajelor stațiunii Mamaia, din anul 2021.
  Cu sezlonguri și salteluțe din burete, foarte comode și cu umbrele din paie, plaja noastră vă asteaptă pentru a vă relaxa și a va bucura de zilele însorite de la malul marii.
  Având o intrare în mare foarte lină, familiile cu copii se pot relaxa în voie iar cei mici se pot juca în apa mica, bucurându-se astfel de briza mării și de valurile liniștite ale acesteia.
  Beach barul vă oferă băuturi alcoolice și non alcoolice, înghețata și multe alte gustări, are și o zona special amenajată, cu mese și scaune unde puteți savura în liniște un cocktail rece, delicios.
  Pentru ca relaxarea să fie completă, avem amenajat pe plajă și un baldachin cu un pat de masaj, unde terapeuții noștri au conceput diverse pachete de masaj și întreținere corporală, perfecte pentru zilele de vacanță.
  O vacanță la mare, înseamnă un timp de calitate petrecut în special la plajă, așa că noi am amenajat și pregătit un colt de rai pentru toți clienții care ne calcă pragul.
  Vă asteptăm cu drag, la mare!

  Derulați până sus