Sky Double Room

Eleganță la înalțime

       Sky Double Room with Sea View

       Situată la etajul 13 al hotelului Parc, fiecare cameră Sky Double Room oferă o experiență de cazare exclusivistă, cu o priveliște panoramică de neegalat asupra stațiunii Mamaia. Renovate complet în anul 2022, aceste camere combină luxul modern cu elemente clasice, creând un spațiu de o eleganță rafinată.

       Designul interior este un amestec armonios de lemn masiv riflat și textile de catifea în nuanțe profunde de albastru marin, creând un ambient cald și primitor. Băile, renovate într-un stil elegant, sunt dotate cu accesorii aurii și cabine de duș încăpătoare, adăugând un plus de rafinament întregii experiențe.

       Camerele sunt echipate cu facilități de top pentru a vă asigura confortul și comoditatea. Aerul condiționat menține o temperatură plăcută, indiferent de sezon, în timp ce televizorul, telefonul și seiful adaugă un plus de funcționalitate și securitate șederii dumneavoastră. Mini-barul, uscătorul de păr și cabina de duș sunt gândite să satisfacă cele mai exigente nevoi, iar biroul oferă spațiul ideal pentru momente de lucru sau contemplare.

       Alegeți perioada sejurului dorit:

        

       Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale camerelor Sky Double Room este balconul, de unde puteți admira cea mai frumoasă priveliște asupra stațiunii Mamaia. Datorită înălțimii și amplasării hotelului, direct pe plajă, în partea de sud a stațiunii, vă puteți bucura de o perspectivă unică, cu panorame care vă taie respirația, fie că este vorba de apusul de soare sau de lumina aurie a zorilor.

       În concluzie, Sky Double Room reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux, confort și o priveliște impresionantă, toate reunite într-un spațiu elegant și bine gândit.

       Room Facilities

       Services of the Double Deluxe Spa View Room

       Punctele forte ale acestei camere

       Hotel Services

       Alte Camere

       Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

       Camere luminoase, situate la etajele 5-12

       Cameră cu două paturi separate, dar împreună

       O suită cu un design rafinat și vedere frontală la mare

       Derulați până sus