fbpx

Conferințe & Evenimente

Spații "Unique" pentru evenimentul tău!

    Conferințe și evenimente

    Comunicarea joaca un rol din ce in ce mai important in viata noatra de zi cu zi. Sunt din ce in ce mai dese situatiile in care dorim sa transmitem ceva oamenilor si pentru aceasta ne dorim sa avem un public cat mai larg, din dorinta de a impartasi cat mai multor oameni ceea ce avem de expus. Insă, atunci cand iti doresti un public larg sau atunci cand vrei sa transmiti un mesaj, trebuie sa ai in vedere si locatia in care vei face aceasta expunere.
    Noi oferim alternativa in cazul situatilor in care compania dumneavoastra doreste aplicarea unui curs de specializare pentru angajati, sau expuneri pe anumite teme de interes pentru mai multe persoane care activeaza in acelasi domeniu. Poate spatiul firmei dumneavoastra nu permite participarea unui numar de oameni care sa fie satisfacator sau poate ca vreti sa organizati o sedinta departe de ochii curiosi ai concurentei. Ori poate ca va aflati in situatia in care se doreste imbinarea utilului cu placutul si compania dumneavoastra decide ca aceste intalniri sa aiba loc intr-un cadru la fel de organizat, care sa permita insa si momente de relaxare dupa participarea la aceste discutii.

    Atunci cand nu dispunem de o locatie potrivita pentru scopul nostru sau cand locatia pe care o avem nu corespunde ca dotari sau ca posibilitati de gazduire a numarului de persoane care este asteptat sa participe, cea mai la indemana solutie este inchirierea unei sali de conferinte pe care noi o putem oferi, o sala care sa va vina in intampinare cu tot ceea ce este necesar pentru asigurarea bunei desfasurari a unui eveniment.

    Hotel Parc Mamaia vine in intampinarea oricarui tip de solicitari cu trei sali de conferinte. Fiecare dintre aceste sali dispune de toate dotarile necesare pentru ca o intalnire organizata aici sa fie una fara probleme si cu un potential de reusita cat mai ridicat. Beneficiind de dotari tehnice dintre cele mai moderne, din care putem mentiona internet de mare viteza, videoproiector, retroproiector, sistem de sonorizare si aer conditionat, salile pun la dispozitia participantilor si alte elemente necesare pentru buna desfasurare a acestor intalniri. In plus, exista si varianta de consiliere in ceea ce priveste aranjarea salilor in functie de numarul de participanti, fiind disponibile variante prestabilite sau aranjamente personalizate, precum si posibilitatea de a face o selectie asistata de catre personalul hotelului in ceea ce priveste preparatele pentru coffee break.

    Astfel, Hotel Parc Mamaia vine in intampinarea tuturor doritorilor cu o oferta complexa de gazduire a evenimentelor de orice tip, a conferintelor, a seminariilor sau a cursurilor si specializarilor, a trainingurilor si a altor tipuri de astfel de evenimente, salile de care dispune hotelul putand gazdui intre 30 si 130 de persoane fiecare. Oferim de asemenea si cazarea necesara persoanelor care aleg sa petreaca mai multa vreme la malul marii, incluzand aici toate serviciile cu care ne-am castigat renumele de-a lungul anilor.

    Calitatea, seriozitatea si profesionalismul au fost si vor ramane intotdeauna elementele definitorii in ceea ce priveste activitatea noastra. Suntem dedicati oferirii celor mai bune servicii, astfel incat reintoarcerea in hotelul nostru sa nu constituie doar o necesitate ci o veritabila placere.

     

    Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email

    Organizarea conferinței

    We provide all the spaces, services and equipment

    Sala-conferinte-detail

    3 Săli

    Săli de evenimente cu lumină naturală

    Sala-conferinte-classroom2

    200 de persoane

    Săli organizate cu toate dotările necesare

    hotelmercurejpg-056.jpg

    Catering

    Oferim servicii de calitate înaltă 

    [:ro]Young business man check-in in hotel, smiling female receptionis[:]

    Event Support

    Suntem alături de dumneavoastră pentru organizarea conferințelor

    Sala Unique

    Sala Sky - etaj 14

    Sala Ședințe

    Sala Pavilion

    Derulați până sus