fbpx

Superior Double Room

Eleganță la înalțime

       Superior Double Room

       Camerele Superior Double din hotelul Parc oferă o combinație perfectă de stil, confort și vederi spectaculoase, fiind amplasate la etajele superioare ale hotelului (etajele 5-12). Aceste camere au fost recent redecorate, punând accent pe un design elegant și contemporan. Mobilierul alb, curat și sofisticat, creează un contrast plăcut cu materialele de catifea în nuanțe profunde de albastru marin și mocheta gri, adăugând o notă de rafinament și confort vizual.

       Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne pentru a asigura o ședere cât mai plăcută și lipsită de griji. Aerul condiționat asigură o temperatură optimă indiferent de sezon, în timp ce încălzirea centralizată aduce căldura necesară în zilele reci de iarnă. Televizorul, telefonul și seiful sunt la dispoziția oaspeților pentru divertisment, comunicare și siguranță. Mini-barul oferă o selecție de băuturi și gustări, iar uscătorul de păr, cada și dușul completează experiența de relaxare și confort.

       Balconul privat este locul perfect pentru a vă bucura de o cafea dimineața sau de un pahar de vin seara, admirând priveliștea panoramică a stațiunii. Biroul bine dimensionat adaugă un element practic pentru cei care au nevoie să lucreze sau să planifice activitățile zilnice. În esență, camerele Superior Double reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un echilibru între lux, confort și o locație privilegiată în inima stațiunii Mamaia.

        

       Alegeți perioada sejurului dorit:

        

       Designul interior este un amestec armonios de lemn masiv riflat și textile de catifea în nuanțe profunde de albastru marin, creând un ambient cald și primitor. Băile, renovate într-un stil elegant, sunt dotate cu accesorii aurii și cabine de duș încăpătoare, adăugând un plus de rafinament întregii experiențe.

       Camerele sunt echipate cu facilități de top pentru a vă asigura confortul și comoditatea. Aerul condiționat menține o temperatură plăcută, indiferent de sezon, în timp ce televizorul, telefonul și seiful adaugă un plus de funcționalitate și securitate șederii dumneavoastră. Mini-barul, uscătorul de păr și cabina de duș sunt gândite să satisfacă cele mai exigente nevoi, iar biroul oferă spațiul ideal pentru momente de lucru sau contemplare.

       În concluzie, Sky Double Room reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de lux, confort și o priveliște impresionantă, toate reunite într-un spațiu elegant și bine gândit.

       Facilități camere

       Dotările Camerei Duble Superioare

       Punctele forte ale acestei camere

       Hotel Services

       Alte Camere

       Camere elegante, situate la etajele 1 – 4

       Camere luminoase, situate la etajele 5-12

       Cameră cu două paturi separate, dar împreună

       O suită cu un design rafinat și vedere frontală la mare

       Derulați până sus