Sport Room

O priveliște de invidiat!

Descoperiți o experiență de neuitat în sala de fitness a Hotelului Parc Mamaia, concepută meticulos pentru a satisface nevoile oricărui entuziast al fitness-ului. Dotată cu o gamă largă de echipamente de ultimă generație, inclusiv treadmill-uri, biciclete de exerciții, diverse greutăți pentru antrenament și facilități moderne precum televizoare și sistem de climatizare, sala noastră de fitness este spațiul ideal pentru a vă menține în formă.

Situată la etajul 14 al Hotelului Parc, sala de sport oferă o perspectivă rară și inspirațională, cu ferestre ample care dezvăluie o priveliște panoramică asupra vibrantului orizont al stațiunii Mamaia și a apelor azurii ale Mării Negre. Este locul perfect pentru a vă revigora corpul, în timp ce spiritul vă este răsfățat de peisajul maritim.

Vă invităm să vă începeți ziua cu energie și motivație în acest sanctuar al sănătății și bunăstării, unde fiecare moment al antrenamentului este însoțit de o vedere impresionantă și aer curat de mare. Fie că preferați o sesiune intensă de cardio sau un antrenament de forță, fiecare moment petrecut aici vă va îmbunătăți nu doar condiția fizică, dar și starea de bine generală, lăsându-vă revigorat și pregătit să vă bucurați de frumusețea și activitățile pe care le oferă Mamaia.

Derulați până sus