Telegondola Mamaia

Statiunea Mamaia se numara printre destinatiile preferate ale turistilor romani si straini in sezonul estival. In ea se gasesc numeroase obiective ce merita vizitate, in afara de plaja Marii Negre si imprejurimile incarcate de istorie si pline de surprize placute. Telegondola din Mamaia a devenit un simbol al acestei statiuni in ultimii ani datorita privelistii spectaculoase pe care ea o ofera vizitatorilor.Telegondola Mamaia

 

Aceasta instalatie complexa a fost inaugurata in anul 2004, iar potentialul turistic pe care il avea a fost foarte bine intuit de catre cei care au dus la indeplinire acest proiect indraznet. Din telegondola pot fi vazute, in cele opt minute ale calatoriei deasupra statiunii Mamaia, numeroase privelisti extraordinare care ii vor cuceri cu adevarat pe cei care vor dori sa traiasca o astfel de senzatie la inaltime.

 

Lungimea pe care plimbarea se desfasoara masoara doi kilometri, ea avand loc intre Hotel Perla si Cazino. Statiunea Mamaia se remarca drept un obiectiv turistic de top al litoralului romanesc, in ea gasindu-se multe hoteluri foarte frumoase ce pot fi admirate din telegondola ce trece pe deasupra statiunii la o inaltime de 50 de metri.

 

Nu numai Mamaia se poate admira de la inaltimea confortului telegondolei, ci si orasul Constanta, Marea Neagra si Lacul Siut Ghiol. Totul este garantat in timpul unei asemenea calatorii. Confortul e asigurat de banchetele ce se gasec in interior, iarsiguranta e oferita de specialistii ce se ocupa in mod constant de monitorizarea, verificarea si intretinerea instalatiei pe care circula telegondola din Mamaia.

 

Telegondola Aqua Magic MamaiaIn plus, pretul unei calatorii nu este unul prea ridicat, el fiind accesibil tuturor celor care ajung pe litroral si vor sa pastreze din acest loc amintiri placute. Putine locuri din Romania se pot lauda cu atatea atractii turistice si obiective demne de vizitat, asa cum e cazul statiunii Mamaia, iar telegondola e varful acestora. Telegondola din Mamaia a fost gandita astfel incat sa poata face fata unul flux ridicat de turisti care vor sa admire panorama de la inaltimea ei.

 

Astfel, in fiecare ora cu ea pot fi transportati nu mai putin de 1500 de persoane (acesta fiind numarul maxim de care reteaua respectiva dispune). Timp de sapte minute, orice turist se va simti la inaltime atat la propriu, cat si la figurat, in telegondola. Fiecare dintre cabine are o capacitate de opt locuri, transportul asigurandu-se in conditii foarte bune, indiferent de conditiile meteorologice din statiune.

 

Cele 49 de cabine care opereaza pe cablurile instalatiei se succed la un interval de timp ce ajunge la 48 de secunde. Astfel, atat familiile, cat si grupurile mai mari ce vin pe litoral sa se distreze vor avea parte de cele mai frumoase clipe in telegondola din statiunea Mamaia. Multi dintre cei care ajung aici nu rateaza sansa de a admira peisajul superb al litoralului romanesc de la o inaltime de la care el nu poate fi vazut dintr-un alt loc din Romania.

 

Asadar, nu ezitati sa faceti o plimbarea cu telegondola atunci cand ajungeti in statiunea Mamaia, se afla la numai 200 metri de hotelul Parc iar distractia si amintirile cu care veti ramane vor reprezenta motive puternice pentru a va reintoarce aici.

 

Derulați până sus