fbpx

Vă așteptăm cu noi proceduri de siguranță

Draga oaspete,

De mai bine de 50 de ani, Hotel Parc Mamaia traieste printr-o valoare de baza stabilita de conducerea acestuia, pentru a „avea grija de oaspetii lui”.
Aceasta valoare de durata este ceea ce ne ghideaza si in aceasta perioada in care ne confruntam cu provocarea dificila de a raspunde la coronavirus (COVID-19), pe care Organizatia Mondiala a Sănătății a declarat-o o pandemie.

Inimile si gandurile noastre sunt alaturi de oamenii care au fost afectati de acest eveniment fara precedent si apreciem personalul din domeniul sanatatii,
comunitatilor locale si guvernelor din intreaga lume care lucrează pentru a stopa raspandirea acestui virus. Ne dorim sa stiti ca monitorizam cu atentie situatia COVID-19 in permanenta si avem masuri de precautie pentru a asigura o sedere in siguranta la hotelul nostru.

Suntem constienti ca in aceasta perioada o calatorie poate sa nu fie primul dumneavoastra gand, dar vrem să stiti ca prioritatea noastra este siguranta oaspetilor nostri.
Vrem sa va multumim in avans pentru increderea aratata fata de Hotel Parc Mamaia in ceea ce priveste viitoarele calatorii. Mai jos este o actualizare a ceea ce facem, pentru a ne asigura ca veti fi in siguanta.

Cand rezervati

Va rugam sa aveti incredere atunci cand rezervati un sejur la Hotel Parc Mamaia, deoarece vom facem tot ce putem pentru ca dumneavoastra sa fiti cazati cat mai repede, ca timpii de asteptare in receptie sa fie minimalizati.
Urmarim indeaproape Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) si agentiile locale de sanatate pentru cele mai recente evolutii legate de COVID-19 si urmarim in acelasi timp indrumarea oficialilor guvernamentali si a sanatatii publice.
Consolidam recomandarile acestor agentii cu privire la masurile de securitate si sanatate adecvate cu echipele proprii de management hotelier si operatorii hotelieri din portofoliul nostru.

Inainte de sederea dumneavoastra

Avand in vedere impactul COVID-19 asupra modului in care lucram, socializam si calatorim, ne-am adaptat politica de anulare in ultimele cateva saptamani la modul de evolutie al acestei pandemii.
Ne actualizam politica pentru a oferi clientilor nostri cea mai mare flexibilitate pe care o putem oferi in aceste perioade dificile.
In general, pentru oaspetii cu rezervari individuale existente, inclusiv rezervari cu tarife platite în prealabil, care sunt de obicei mai restrictive, vom permite modificari ale perioadei de sedere.
Va rugam sa vizitati site-ul nostru ‪www.parcmamaia.ro‬, pentru cele mai actualizate informatii si pentru detalii suplimentare despre disponibilitate si tarife.

In timpul sederii

COVID-19 ne-a impus tuturor sa fim mai atenti pe masura ce trecem prin activitatile noastre regulate. Zilnic, echipa hotelului nostru lucreaza pentru a se asigura ca se respecta cele mai recente recomandari ale CDC si OMS cu privire la igiena și curatenie.
Masurile de securitate si sanatate ale hotelului nostru au fost concepute pentru a aborda un spectru larg de virusi, inclusiv SARS-COV2 si acopera totul, de la spalarea mainilor si specificatiile produsului de curatare, pana la procedurile de dezinfectare din toate spatiile comune ale hotelului: receptie, holuri, scari, lifturi, restaurante si locurile de joaca.
De asemenea in fiecare camera vom avea dezinfectanti, astfel incat sa ne protejam oaspetii, cat de mult se poate.
Tot personalul nostru este trainuit in acest moment, sa se dezinfecteze la intrarea in unitate si pe parcursul efectuarii muncii sale, sa dezinfecteze toate spatiile de care este raspunzator, la fiecare ora si sa poarte echipamentul de protectie specificat in noile masuri ale SARS-COV2, in spatiile in care acesta este necesar.

Stim ca acestea sunt vremuri de neliniste si indiferent ca veti calatori acum sau in viitor, noi ne dorim sa stiti ca siguranta si bunastarea dumneavoastra reprezinta prima noastra prioritate.

Ori de cate ori calatoriti, va asteptam cu usile si inimile deschise pentru a va servi, in cele mai sigure conditii.

Derulați până sus